Välkommen till Tinas Blogg

Alla inlägg under juni 2011

Av Martina - 23 juni 2011 09:05

Vaknade klockan sex i morse så gick upp och drack kaffe och rökte en cigg, morsan tyckte jag skulle gå och lägga mig men jag pallade inte tänkte att det var mycket bättre att vara vaken så man inte vaknar jättesent istället. Diskat och vart ute en sväng med Mejja, om någon timme eller två så går jag väl ut med båda på en långis =),så kan jag fortsätta med tvätten sen och damma och fixa..

Av Martina - 22 juni 2011 22:17

Är riktigt trött nu faktist men har ju ändå vart iväg hela dagen idag , fått beställt ett leg nu också efter många om och men hehe, men kortet ser ju helt knas ut, men det får väl duga ändå antar jag, måste ju inte gå och visa det hela tiden precis.

Imorgon ska jag storstäda här hemma igen, och så tänkte jag gå ut en långpromenad med hundarna och efteråt låta dom springa och leka i trädgården =) ,blir bra tillfälle att träna dom då med tänkte jag . 

Av Martina - 22 juni 2011 09:25

Jösses vad trött jag är,vaknade av att Mejja stod och skällde som en galning vid halv åtta så gick ut och kollade , men då stod farsan ute och pratade med några hehe.

Jahapp idag är sista dagen där borta på ett tag nu då, rätt skönt faktiskt att kunna va ledig onsdagar ett tag.

Ska väl snart fram och och kolla om mina glasögon kommit, shit har verkligen ångest att jag ska få glasögon, detär väl inget farligt egentligen men när man aldrig haft det innan så känns det riktigt nojjigt måste jag säga haha.

Blir att färga håret idag också.

Av Martina - 21 juni 2011 19:41

Trött som bara den idag , har vart med mamma i borås hela dagen, Kom till läkaren vid tolv så satt jag och väntade på att morsan skulle bli klar där, sen blev det att ta hissen till nästa avdelning så hon tog sin vanliga spruta, men om ETT år blir hon friskförklarad och jag hoppas det kommer vara så , men är lite nervös och stressad men är säkert inget att oroa sig för.

Men iallafall efter att vi vart hos läkaren så drog vi och käkade , sen gick vi in till djuraffären och köpte halsband, koppel och en påse torkad lever och en leksak till änglarna, Jag blev väldigt nere inne i affären för kom att tänka på att det var där jag köpte rockys första sele och allt sånt där, fast jag började ju inte lipa men ändå. Men det blev trots allt en trevlig dag idag. och imorgon ska jag hämta mina glasögon

Av Martina - 17 juni 2011 22:19

Ja att leva med en person som har borderline pesonlighetsstörning är nog sannerligen inte det lättaste direkt.

Blir nog väldigt jobbigt,hetsigt och ja gud vet vad.

MEN att leva med att ha borderline  fruktansvärt.

Man vet inte riktigt varför man gör som man gör,mår som man mår,tänker som man tänker, Missbruk på olika saker, Ena stunden skratta sen kan man bli helt förstörd, tar åt sig för småsaker , iallafall är jag sån sen behöver ju inte ALLA ANDRA med den här diagnosen vara så.

Jag har borderline och fick reda på det i maj förra året. När jag väl fick veta att jag kunde ha borderline blev jag jätteledsen och fick panik, för hade bara hört dumma saker om  borderline, och nu kunde jag ha det , sen kom domen när jag fick veta att jag hade det, det tog ett bra tag innan jag kunde acceptera diagnosen, men nu det här året har jag börjat må bättre trots att det är mycket skit som händer ofta, har fått en bra medecin efter många om och men,plus terapi då.

Jag tänker bli frisk om det så är det sista jag gör,kommer självklart låta det ta den tid det behöver . åtminstonde vill jag lära mig leva med det helt och det är ju det jag håller på och lär mig nu,Ibland undrar jag varför man kämpar men tror ändå att det finns något som gör allt detta slitet och kampen med mig själv värt det

Älskar mina vänner och min familj ni har stöttat mig fruktansvärt mycket,och ni accepterar mig för den jag är ,

 

Av Martina - 14 juni 2011 23:38

Jag och morsan skulle ut med Donna och Mejja, så sulle vi hitta ett halsband till Mejja, det första som drog igån tankarna var när jag tog fram Rockys gamla sele, som btw var förstor för Mejjis även fast vi gjorde den jätteliten. Sen hittar mamma Rockys regnkappa och då tog jag den och tittade på den och kände hur tårarna började komma, vände på kappan och då får jag se några rockyhår och då bröt jag ihop fullständigt ,tårarna bara forsade och jag kunde inte prata jag bara stod där, kunde verkligen inte sluta gråta, fick fram fruktansvärt många bilder och minnen i huvudet och att jag aldrig mer får se honom på nära håll och gosa med honom, men att det fanns några strån från Rockys päls och det blev fruktansvärt smärtsamt , jag skämdes faktiskt lite att jag inte kunde sluta lipa när vi skulle gå ut med hundarna. Blev bara värre och värre ett tag, men sen så lugnade jag mig och det kändes lite bättre åtminstonde.Nu har ångesten lagt sig så tror jag kommer kunna sova ordentligt inatt .



Rocky med kappan på sig<3 <3

     

Av Martina - 13 juni 2011 21:35

Blir att åka till läkaren imorgon då , vill inte åka dit men det är väl som morsan o dom säger att jag inte kan undvika detta längre, bättre att få veta vad det är,men tyvärr är det mina tvångstankar som kommer in och hetsar . 

Av Martina - 11 juni 2011 17:31

Saknar dig mer och mer för varje dag , nu har det gåt en månad snart tror jag men jag älskar dig så mycket , är glad att jag har en tatuering med ditt namn,Ibland kan jag fortfarande inte förstå att du är död, att du aldrig kommer tillbaks att jag aldrig får klappa dig mer eller gosa med dig,Vet att pappa saknar dig fruktansvärt mycket också, du va ju hans vän hans älskade hund.Kommer aldrig glömma samtalet och när pappa sa de orden jag aldrig ville höra någonsin,Hann bara träffa dig en gång efter att dom gav bort dig, en enda gång

=( men det är jag lycklig över, tycker det är så jobbigt att allting blev som det blev men du är och kommer alltid vara min bebis och det kan ingen ändra på.Men har ju många roliga minnen, som när du låg på golvet och det lät som du skrattade som Scooby doo när pappa skämtade haha. 

Kommer heller aldrig glömma när du alltid kom och la dig brevid mig när jag var ledsen och hade min panikångest , Men nu är allt som återstår av dig bilder och en video, och din grav som vi inte vart vid än, 

Älskar dig gubben glöm aldrig det

 

Ovido - Quiz & Flashcards