Välkommen till Tinas Blogg

Alla inlägg den 30 augusti 2011

Av Martina - 30 augusti 2011 15:17

Av Martina - 30 augusti 2011 12:15

Bodde i ett hus när jag var liten fast bor fortfarande kvar där men ändå.När jag var sju år så började jag ettan som man brukar göra, men jag önskar att jag hade sluppit den skolan.

Dom äldre *barnen* va riktigt elaka emot mig jämt, dom sa alltid elaka saker om min pappa och jag visste aldrig varför dom gjorde det,han var ju bara och jobbade i ett år ? det var iallafall det jag fick veta,men när man är så liten så kan föräldrar inte alltid säga saningen, för det enda jag visste om fängelse var att dom som mördar satt där.

jag hade några få kompisar, men en som alltid fanns där.,hursomhelst gjorde allt för att passa in, fick alltid skit på klassmötet, då dom sa att jag aldrig gjorde något utan bara satt och tittade ut genom fönstret,FÖR DET FÖRSTA BERODDE PÅ ATT JAG MÅDDE SÅ JÄVLA DÅLIGT, för det andra så fick jag inte den hälp jag behövde tills jag fick världens underbaraste lärare , och hon var alltid snäll och jag fick va där på rasten ocksåå, men en dag fanns hon inte där mer, för hon hade cancer men sa aldrig någonting men glömmer aldrig den dagen dom kom in och sa att hon var död. Jag störtlipade blev helt förstörd. efter några månader kom det en ny lärare där elever med svårigheter var, tyckte hon var underbar tills den dagen jag var elva ungefär, för jag fick nog av att alla va på mig och sa att jag va ful och fet och massa sånt jävla skit, då slog det tillsisst över, så jag tänkte hoppa ut ur fönstret från andra våningen, men min bästis försökte hindra mig men nedanför stod istort sett hela skolan och skrek hoppa,det var bara några som inte gjorde det spec min bästa vän. Precis när jag skulle hoppa så var det en lärare som fått tag i nyckel och slängde sig fram till fönstret och drog upp mig.


Vet  inte om det var ett rop på hjälp men allt blev bara värre för den läraren jag tyckte om hittade på massa skit och blev prat om fosterhem och skit för morsan orkade inte, men hon visste inte ens hur illa det var, hon fick veta det när jag var 16 år

Kommer skriva mer bättre om ett tag, bara väldigt jobbigt att skriva om detta

Ovido - Quiz & Flashcards