Välkommen till Tinas Blogg

Alla inlägg den 30 mars 2012

Av Martina - 30 mars 2012 21:10

Fredag och har tråkigt ikväll ,morsan är på jobbet och ska jobba natt på sjukhuset,fattar inte hur hon orkar asså, hon jobbade ju från sju i morses tills 14.00 , och nu jobbar hon från 21,00 till 07,00men är glad för hennes skull ändå att hon får så mycket jobb för hon har ju verkligen slitit som en dåre i skolan för att kunna bli undersköterska och ja dom är nöjda med henne så jag är stolt över att hon fått vikariat eller vad det heter =)..

Nåja nu sitter jag och ser på big brother ,käkar pringles och dricker lite cola    ,blev sugen på kaffe också mitt upp i allt..

 blir väl att sova om någon timme så att jag orkar upp imorgon bitti

Av Martina - 30 mars 2012 19:56

äntligen är jag klar med min uppsats i engelskaC men jävlar det är fan faktiskt riktigt svårt när man måste göra och ta reda på allting själv fast ändå väldans skoj, hoppas iallafall att jag kommer få godkännt , skickade in den förut så ja önskar mig själv lycka till, ska väl försöka börja lite lätt med den andra uppsatsten snart, är ju en hel del man måste göra tills i juni så gäller att ligga i brutalt nu känner jag.

Datakursen är väldigt skojjig också måste jag säga , men även den känns lite knepig ibland, eller väldigt jobbigt att läsa igenom allting för lätt att glömma av vissa av grejerna då  

Ovido - Quiz & Flashcards